ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Α.Ε.
ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΛΟΓΩ...ΤΙΜΗΣ
   Αρχική Σελίδα      Η Εταιρεία
 

 
                                   ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ      

  Το 1955 ιδρύεται από τα αδέρφια  Δημήτριο, Αλέξανδρο, Θεοδόση και Παρασκευά  η εταιρία Αφοι Ν.Σταματίου Ο.Ε. που σκοπό έχει την παραγωγή στην Ελλάδα και το εξωτερικό,παραδοσιακών ζαχαρωδών προϊόντων και χαλβά. Με την πάροδο των χρόνων επεκτείνεται και στον εμπορικό κλάδο.

  Καθώς η εταιρεία εδραιώνεται στην συνείδηση των καταναλωτών, το 1992 η εταιρία μετατρέπεται σε Α.Ε και εισχωρούν στη μετοχική σύνθεση όλα τα παιδιά των αδελφών Σταματίου, καταλαμβάνοντας διοικητικές θέσεις καθώς επίσης και τον έλεγχο, την ευθύνη και διαχείριση όλης της επιχείρησης.

  Η συνεχής αύξηση του τζίρου και της παραγωγής κατατάσσει την εταιρία σε μία από τις  πιο σταθερά αναπτυσσόμενες  εταιρίες του κλάδου της αλλά και της ακριτικής μας περιοχής, έχοντας σαν αποτέλεσμα να προτιμάται από διάφορες πολυεθνικές εταιρείες για αποκλειστική συνεργασία και αντιπροσωπεία.

  Το 2000  πιστοποιείται με ISO το οποίο διατηρεί και αναβαθμίζει μέχρι και σήμερα και το 2004 πιστοποιείται  και με HACCP.

  Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ στελεχώνεται με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

  Η φιλοσοφία της Εταιρείας στηρίζεται στην πεποίθηση πως η επιτυχία κάθε επαγγελματία  εξαρτάται από την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του! Γι΄ αυτό, φροντίζει να εξασφαλίσει ένα ποιοτικό μέσο ανάπτυξης:γλυκά υψηλής ποιότητας , σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
                                

 Φωτογραφίες απο το 1955, όταν και πρωτολειτουργούσε το παλιό εργοστάσιο της εταιρείας