ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Α.Ε.
ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΛΟΓΩ...ΤΙΜΗΣ
   Αρχική Σελίδα      Τα Προϊόντα μας      Χαλβάς-Ταχίνι-Παστέλι


Χαλβάς

Γιατί οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να συνδέουν το χαλβά με τη Σαρακοστή; Γλύκισμα χορταστικό και νόστιμο για κάθε ώρα της ημέρας και ταυτόχρονα ωφέλιμο.
Προϊόν φυσικό χωρίς χημική επεξεργασία, ο χαλβάς αποτελείται κατά 25% από σησαμέλαιο το οποίο είναι 2,5 φορές πλουσιότερο σε βιταμίνη Ε από το ελαιόλαδο. Είναι ενισχυμένο με την σπάνια γ-τοκοφερόλη, έναν ισχυρό αντιοξειδωτικό παράγοντα ο οποίος προστατεύει από τον καρκίνο, τις εκφυλιστικές ασθένειες , τις καρδιοπάθειες, τη γήρανση και βοηθά να διασπά την αιθανόλη.
Κι' όσο για...θερμίδες; Πεντακόσιες στα 100 γραμμάρια!!Λιγότερες δηλαδή από μια πάστα.
 
***Διατίθεται σε πακέτο των 2,5 κιλών και σε τάπερ των 2 κιλών, 800 γραμμαρίων και 400 γραμμαρίων

 
 
Ταχίνι
 
Σύμφωνα με την δεδομένη τάση επιστροφής στη Μεσογειακή διατροφή αλλά και των διαπιστωμένων ωφελειών στη υγεία μας, το ταχίνι επεκτείνεται και φαίνεται να ξανακερδίζει φανατικούς οπαδούς. Έτσι η ελαιώδης πάστα που αποκτάμε όταν πολτοποιήσουμε τους αποφλοιωμένους σπόρους του σουσαμιού είναι πεδίο γευστικών προκλήσεων προς τέρψη και απόλαυση των πιο απαιτητικών και μη, οπαδών της φυσικής διατροφής.
 
***Διατίθεται σε γυάλινα βάζα των 350 γραμμαρίων και σε κιβώτιο 12 τεμαχίων

 
 
 
 
Παστέλι
 
Σουσάμι… άνοιξε!!!!! Εάν μέχρι τώρα νομίζατε πως επρόκειτο απλώς για ατάκα του Αλή Μπαμπά ,τότε ξανασκεφτείτε το. Γιατί το σουσάμι αποτελεί θαύμα της φύσης και τα οφέλη από τα προϊόντα του είναι εξίσου θαυματουργά. Σε συνδυασμό με το μέλι μας χαρίζουν την πιο γλυκιά και θρεπτική απόλαυση της Σαρακοστής και όχι μόνο ..ΤΟ ΠΑΣΤΕΛΙ!!
 
***Διατίθενται σε συσκευασία 13 τεμαχίων των 70 γραμμαρίων το καθένα